Transport - F&R Transport

Ga naar de inhoud
F&R TransportT R A N S P O R T

F&R Transport gevestigd in Bleiswijk is al meer dan 55 jaar een begrip. Wij staan bekend met ons transport voor service, betrouwbaarheid, flexibiliteit, betrokkenheid en wij zijn dynamisch, waarbij onze ervaring een sleutelrol speelt.

Onze dienstverlening is verdeeld in meerdere takken van het transport. Wij vervoeren sierteeltproducten, groente, fruit en (zee)containers.


W A G E N P A R K

Ons wagenpark bestaat uit diverse configuraties. Zo hebben we 17 trekkers, 1 bakwagen en 35 trailers.

Zo hebben we trailers met laadklep en koeling en/of verwarming, LZV met laadklep en koeling en/of verwarming, en multifunctionele containerchassis voor 20ft, 30ft, 40ft en 45ft containers met en zonder Genset, waaronder 1 LZV's.

Alle voertuigen zijn voorzien van een boordcomputer waarmee de chauffeur verbonden is met de planning. Op deze manier kunnen we een klant optimaal informeren waar een bepaalde auto zich bevindt. Transportopdrachten met alle benodigde informatie voor een chauffeur worden naar de boordcomputer verzonden. Een chauffeur stuurt vervolgens informatie terug zoals containernummer, zegelnummer, documentnummer, inhoud et cetera.

F&R Transport heeft een eigen moderne garage waar het wagenpark periodiek gecontroleerd, onderhouden en gerepareerd wordt. Hierdoor wordt stilstand onderweg zoveel mogelijk vermeden. In geval van problemen onderweg zijn we aangesloten bij diverse Europese overkoepelende pechservices.

Het schoonhouden van het materiaal wordt gedaan in onze eigen overdekte wasstraat van F&R Transport.


G R O E N T E N

Door de ervaring die F&R Transport heeft opgebouwd weten we precies welke eisen er gesteld moeten worden aan de transport voor groenten. Het moderne wagenpark en de goed opgeleide chauffeurs verzekeren u dat uw producten goed geconditioneerd op de juiste tijd op de plaats van bestemming arriveren. Zonder dat u er nog omkijken naar heeft en zich zorgen hoeft te maken over leveringstijden en de duurzaamheid van uw producten.


V E R V O E R   O P   M A A T

F&R Transport is met het vervoer van groenten van diverse kwekers naar verschillende handelshuizen een vertrouwd gezicht. Wij verzorgen vervoer op maat voor uw groenten.

B L O E M E N

Uniek is ons vervoer met sierteelt. Wij zijn al ruim 30 jaar op weg met sierteeltproducten.

De laadruimtes van de vrachtwagens kunnen op temperatuur gehouden worden tussen de -25°C en +25°C.

Er zijn meerdere trailers die geladen kunnen worden tot 23 stapelwagens of 43 dc. Dus voor al uw karren of pallets hebben wij de oplossing. Of het nu gaat over kleine of grote aantallen.


C O N T A I N E R S

Wij hebben al ruim 35 jaar ervaring in container vervoer. We hebben bewezen een sterke partner te zijn voor de klanten die wij hebben. Flexibiliteit, betrouwbaarheid en continuïteit staan bij ons bovenaan. Ons team heeft jarenlang ervaring in het containertransport. Zij weten waar ze over praten en hebben overal een oplossing voor.

Voor diverse opdrachtgevers verzorgen wij dagelijks de transporten van hun containers van en naar de havens van Rotterdam en Antwerpen.

Binnen het containertransport is het vervoer van reefercontainers, aangesloten tijdens transport over de weg, onze specialiteit. Een gedeelte van onze vrachtwagens zijn uitgerust met een Genset. Op deze manier kunnen we altijd een constante temperatuur garanderen. Hierdoor zijn wij een betrouwbare gensetvervoerder.

Een groot gedeelte van onze chauffeurs zijn ADR gecertificeerd, waardoor deze ook containers mogen vervoeren die geladen zijn met gevaarlijke stoffen. De vrachtwagens zijn daardoor ook uitgerust volgens de voorgeschreven voorschriften. Ook hebben wij het AEO certificaat. Hiermee willen wij bewijzen dat we een betrouwbare en verantwoorde partner zijn.

F&R Transport kan voor u de complete documentatie verzorgen van uw zending.

A D R   C E R T I F I C A A T

Het is van belang dat gevaarlijke stoffen op een verantwoorde en veilige manier over de weg worden vervoerd. Het vervoer van gevaarlijke stoffen is gekoppeld aan verschillende wetten en regels. Het is verplicht voor chauffeurs die gevaarlijke stoffen vervoeren, in het bezit te zijn van een ADR certificaat.

Tijdens de opleiding die gevolgd moet worden voor het behalen van het ADR certificaat, leert de chauffeur onder andere wat de eigenschappen zijn van het te vervoeren product, de juiste maatregelen te nemen bij problemen als lekkage of brand en andere voorkomende problemen. Verder leert de chauffeur de juiste administratie te voeren die benodigd is bij het vervoer van gevaarlijke stoffen. Om de kennis up-to-date te houden is het verplicht iedere 5 jaar een opfriscursus te volgen.


U W   V E R V O E R   G E R E G E L D

Geïnteresseerd in welk vervoer wij u kunnen bieden, neem daarvoor met ons contact op en vraag een offerte aan.

Terug naar de inhoud